04.10.2013 1529

Відкрито прийом заявок на конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

1-го жовтня Фонд Віктора Пінчука розпочинає вже восьмий конкурсний добір учасників стипендіальної програми  «Завтра.UA» - загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді.

Прийом документів та on-line реєстрація на сайті програми триватимуть до 25 жовтня 2013 року.

Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі можуть взяти всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

За 7 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2000 студентів. На сьогодні програма охопила ВНЗ з усіх регіонів України, а 84 заклади стали її офіційними партнерами.

Головна мета Фонду Віктора Пінчука в рамках реалізації програми - сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Програма «Завтра.UA» спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Стипендіати «Завтра.UA» отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 942 грн. протягом року та залучаються до участі у спільних соціальних проектах з фінансовою та організаційною підтримкою Фонду. Фонд також надає різносторонню підтримку індивідуальних ініціатив стипендіатів, що мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер.

Також стипендіати відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», що проходить у Києві, беруть участь в Ялтинських щорічних зустрічах YES, відвідують публічні лекції Фонду Віктора Пінчука, долучаються до проектів Фонду та PinchukArtCentre, завдяки чому мають змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами, інноваторами, провідними представниками політики, бізнесу та культури.

Детальніше про стипендіальну програму «Завтра.UA» та умови участі у конкурсі на сайті, а також на офіційній сторінці програми у Facebook

 

Error