11.10.2019 4869

Відбувся спортивний турнір з настільного тенісу «Софіївка – 2019»

Прагнення бути здоровим і красивим має право мати кожен. Та дуже просто досягати результатів, йдучи до омріяної цілі з тренерами та викладачами кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського національного університету садівництва. І днями ми мали щасливу нагоду стати свідками традиційного, вже 24-го тенісного турніру – свята для цілеспрямованих, заповзятих, закоханих у спорт.

У спортивній залі Уманського УНУС зібралися 110 учасників всеукраїнського турніру з настільного тенісу «Софіївка-2019». Нагадуємо: настільний теніс – олімпійський вид спорту, в якому використовують спеціальні ракетки та ігровий стіл, розмежований сіткою навпіл. Завданням гравців є утримувати м'яч у грі за допомогою ракеток – кожен гравець після одного відскоку м'яча на своїй половині столу повинен відправити його на половину столу суперника.

Даного виду заходи допомагають молоді не лише підтримувати себе в гарній фізичній формі, а й навчатися за обраною спеціальністю у нашому університеті та завжди перебувати у вирі спортивних подій разом з улюбленим тренером. Адже тенісний клуб «Тайфун», який успішно очолює Іван Чорнобаб, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін, відомий не лише в Україні, а й за кордоном, а його учасники-спортсмени проявляли свої таланти навіть на Олімпійських іграх!.

Тож якщо вам ще не виповнилося 100 років – радимо звернутися до висококваліфікованих фахівців кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС, які нададуть рекомендації щодо обрання виду спорту згідно з віковими та психологічними особливостями. Міці вам та здоров’я!

Відбувся спортивний турнір з настільного тенісу «Софіївка – 2019»
Відбувся спортивний турнір з настільного тенісу «Софіївка – 2019»

Прес-центр Уманського НУС