17.02.2020 9268

Відбулися вибори ректора Уманського НУС

12 лютого в Уманському національному університеті садівництва відбулися вибори на посаду ректора навчального закладу.

Перебіг виборчої кампанії проходив відповідно до чинних нормативно-правових вимог. Кабінки для голосування були встановлені в аудиторії № 48 університету, а також працювали виборчі дільниці у відокремлених структурних підрозділах.

За результатами волевиявлення 61,8 % виборців висловили підтримку професору кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС Олені Непочатенко; 26,8 % підтримали кандидата Віталія Гіджеліцького, 2,7 % – кандидата Юрія Атаманчука.

Загалом варто зауважити, що виборча кампанія на посаду ректора Уманського НУС була насиченою, а програми кандидатів – різноплановими. Однак результати голосування підтвердили, що колектив навчального закладу має усталені чіткі пріоритети, серед яких головними є успішний розвиток і збереження вікових традицій за умови прогресивного розвитку.

Колектив Уманського національного університету садівництва щиросердно вітає доктора економічних наук, професора Олену Непочатенко з проходженням цього відповідального етапу виборчої кампанії! Бажаємо Вам успіхів у починаннях і продовженні започаткованих справ, незламності сили духу! Нехай притаманні Вам мудрість у прийнятті рішень, гуманізм, толерантність і віра у людей стануть рушійною силою на шляху університету до успіху та процвітання!