30.12.2020 4843

Відбулася звітна конференція трудового колективу університету

30 грудня, напередодні завершення 2020 року, відбулася чергова конференція трудового колективу Уманського національного університету садівництва.

Враховуючи пандемічні умови, конференція відбулася в режимі онлайн на платформі застосунку Teams.

Одними з основних питань порядку денного було ознайомлення зі звітом ректора університету Олени Непочатенко про роботу колективу за 2020 рік. У своїй доповіді Олена Олександрівна охарактеризувала діяльність навчального закладу протягом звітного періоду, детально оцінивши результативні показники науково-дослідної й інноваційної діяльності, підготовки фахівців і якості освіти, профорієнтаційної роботи, науково-методичної роботи, культурної, просвітницької і спортивної діяльності, роботи бібліотеки, міжнародного співробітництва й участі університету у міжнародних рейтингах, інформаційно-комунікативній діяльності, фінансових показниках, розвитку матеріально-технічної бази. За наслідками проведеної роботи ректор окреслила плани розвитку Уманського НУС на 2021 рік.

Відбулася звітна конференція трудового колективу університету
Відбулася звітна конференція трудового колективу університету

Під час конференції також були розглянуті наступні питання:

  • дотримання виконання умов Колективного договору університету в 2020 році (доповідач – голова профкому Парубок М.І.)
  • зміни до Колективного договору (доповідач – голова профкому Парубок М.І.)
  • звіт уповноваженого з Антикорупційної діяльності в Уманському НУС за 2020 рік (доповідач – уповноважений з антикорупційної діяльності Машковська Л.В.).

За всіма питаннями зібрання делегати ухвалили позитивні рішення.

 

Error