02.06.2023 1132

Вічна пам’ять та слава Герою!..

Чергова тяжка втрата для колективу Уманського національного університету садівництва. У бою, під час виконання бойового завдання у м. Бахмут, загинув студент факультету плодоовочівництва,  екології та захисту рослин,  мешканець с. Требухів Броварського району Київської області, Олександр Олегович ШАРГОРОДСЬКИЙ.

Захисник був патріотом рідної держави, боронив її цілісність і суверенітет, захищав права та свободи громадян країни, був поборником добра та справедливості.

Вічна пам’ять та слава Герою!..
Вічна пам’ять та слава Герою!..

Герой був командиром відділення 3-ї механізованої бригади Сухопутних Військових Збройних Сил, 1-го механізованого взводу, 3-ї окремої штурмової бригади полку «Азов». Олександр відповідав за виконання відділенням бойових завдань, навчання, виховання, військову дисципліну, морально-психологічний стан підлеглих і мав відзнаки від керівництва.

Олександр був одним із кращих сержантів і командирів, користувався високою повагою у побратимів, друзів і земляків. 17 травня 2023 року у м. Бахмут Олександр Олегович виконав останнє своє бойове завдання…

Схиляємо голови у жалобі… Україна втратила ще одного з кращих синів своєї землі… Щирі та глибокі співчуття рідним і близьким…

Вічна та світла пам’ять Герою!..