06.03.2020 10339

Весняна феєрія краси в Уманському НУС

«Краса врятує світ!» – цей вислів повсякчас у всіх на вустах. А в Уманському національному університеті садівництва впевнені: краса – це, безперечно, добре, однак краса у всіх можливих її проявах – це гармонія життя, а берегинею її є жінка. Тож цілком логічно, що вже давно традицією у навчальному закладі стало проведення щовесни конкурсу «МІС університету» – символічного пошуку найкращої представниці, яка володіє квінтесенцією рис людської краси – добра, інтелекту, вроди, щирості, відвертості...

Цього року учасницями конкурсу «Міс університет – 2020» стали дванадцять красунь студенток з шести факультетів університету.

На свято краси прибули глядачі та вболівальники, партнери та спонсори проекту, які охоче підтримали прагнення завзятих панянок отримати звання почесне звання найкращої.

Випробовування красунь на міцність і впевненість, інтелект і креатив проходило у декілька етапів:

1 – дефіле у класично-діловому стилі, під час якого оцінювалися: одяг, рух учасниці сценічною платформою, зачіска та підбір аксесуарів, відповідно до рамок стилю;

2 – «Квітка-душа» – моделювання та представлення одягу із хустин методом драпірування поєднувалося з інтерв’ю, де конкурсантки давали роз’яснення щодо обраного ними стилю в одязі, побажання для України;

3 – «Моя родзинка»  – конкурс талантів;

4 – «Оксамитові пристрасті» – конкурс у купальних костюмах;

5 – «Перлина ніжності» – вальс у вечірніх сукнях.

Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС

Як казала одна з найкрасивіших жінок планети, італійська актриса Моніка Беллуччі: «Краса для жінки стає проблемою тільки в двох випадках: коли її немає, і коли немає нічого, крім краси». Університетські ж красуні показали всім, що їхня краса безумовна та має значне творче й інтелектуальне підґрунтя.

Під час відбору конкурсанток почесне журі звертало увагу на соціальну діяльність дівчат, їх хобі й освіченість. Адже, як справедливо зауважувала взірець для всіх жінок планети Коко Шанель, «Зовнішність – це люстро, яке відображає внутрішню суть людського життя».

Почесна місія здійснювати оцінювання неперевершених конкурсанток лягла на плечі шанованого та неупередженого журі, яке очолив в.о. ректора Уманського НУС Іван Мостов’як. До суддівської колегії також увійшли: помічник ректора, очільник Центру культури та виховання студентів Уманського НУС Петро Паєвський, представник ЖК «Греків Ліс» Валентина Іскра, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Анна Пащенко, організатор всеукраїнських фестивалів і конкурсів Сергій Крикун, стиліст-психолог Тетяна Бурлака, власниця студії краси Надія Іщенко, фотограф Олександр Бистров.

Цьогоріч учасницями конкурсу «Міс університет – 2020» стали:

  1. Анастасія Петруха – інженерно-технологічний факультет;
  2. Юлія Ляшенко – інженерно-технологічний факультет;
  3. Анастасія Почеренюк – факультет лісового і садово-паркового господарства;
  4. Наталія Михайлова – факультет лісового і садово-паркового господарства;
  5. Анжеліка Зінюк – факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин;
  6. Олена Басун – факультет лісового та садово-паркового господарства;
  7. Анастасія Осадча – факультет менеджменту;
  8. Ангеліна Цапко – факультет менеджменту;
  9. Вікторія Малішевська – факультет менеджменту;
  10. Альвіна Кивгила – факультет економіки і підприємництва;
  11. Діана Хмелюк – факультет агрономії;
  12. Юлія Коцуренко – факультет економіки і підприємництва.

Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС

За роки проведення, конкурс «Міс університет» вже неодноразово ставав стартовим майданчиком для багатьох студенток Уманського НУС, які досягли успішності та реалізації. І це не лише завдяки перемозі, а й просто участі в ньому.

Тож і нині запальні талановиті, креативні інтелектуалки та неймовірної вроди дівчата полонили глядачів, ведучого і спонсорів. Та все ж, за умовами конкурсу, головна перемога дістанеться лише одній з учасниць.

Однак справедливе журі наділило кожну з учасниць окремою номінацією, що якнайкраще підкреслювала її особливість. Так, титул «Міс натхнення» отримала Вікторія Малішевська, «Міс витонченість» – Альвіна Кивгила, «Міс вишуканість» – Юлія Ляшенко, «Міс оригінальність» – Олена Басун, «Міс чарівність» – Анастасія Почеренюк, «Міс загадковість» – Анастасія Петруха, «Міс елегантність» – Анжеліка Зінюк, «Міс артистичність» – Ангеліна Цапко, «Міс спокуса» – Анастасія Осадча, «Міс сучасність» – Юлія Коцуренко, «Міс стиль» – Діана Хмелюк, «Міс грація» – Наталія Михайлова.

Проте, як не тримав головну інтригу вечора ведучий Віталій Мельничук, переможниць все ж було оголошено. Ними стали: студентка факультету економіки і підприємництва Альвіна Кивгила, яка отримала звання «Міс глядацьких симпатій». Титул «ІІ віце-міс університету 2020» виборола студентка факультету лісового і садово-паркового господарства Наталія Михайлова, звання «І віце-міс університету-2020» дісталося студентці факультету економіки і підприємництва Юлії Коцуренко. А корона переможниці конкурсу «Міс університет-2020» прикрасила голівку студентки факультету менеджменту Вікторії Малішевської.

Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС

Від генерального партнера конкурсу ЖК «Греків Ліс» усі учасниці були нагороджені призами, а учасниця від факультету економіки і підприємниця Альвіна Кивгила ще й була визнана переможницею у конкурсі відеоробіт.

Щира дяка за високопрофесійну організацію неймовірного дійства художньому керівнику Наталії Шаповаленко (головний режисер і постановник), а також колективу Центру культури і виховання студентів Уманського НУС.

Конкурс завершився, але ми завжди мусимо пам’ятати про красу, яка оточує нас та надихає на подвиги і досягнення, берегти її неповторність і цим робити світ ще кращим. Навчаючись у такому мальовничому місці, студентки ще раз довели усім охочим, що краса в кожному з нас, варто повірити в себе і проявити її. Адже споконвіку Україна славилася красою своїх жінок, яким присвячували вірші та пісні; заради них створювали пам'ятники архітектури й мистецтва. Легендарні історичні особистості втрачали голови від краси, мудрості та душевності українських жінок.

Весняна феєрія краси в Уманському НУС
Весняна феєрія краси в Уманському НУС

Рада студентського самоврядування висловлює щиру вдячність за сприяння у проведенні конкурсу «Міс університету – 2020» ректорату Уманського НУС, Центру культури та виховання студентів, спонсорам: генеральному партнеру – ЖК «Греків Ліс»; мережі ресторанів швидкого харчування «Крила»; дипломованому стилісту, психологу Тетяні Бурлаці; кінотеатру «Прем’єра»; фотографу Олександру Бистрову; рекламній агенції «Карін»; візажисту-бровісту, власниці студії краси Надії Іщенко; мережі магазинів одягу «Леді-А молодіжка»; розважально-спортивному комплексу «Амарант»; кав’ярні «Sokol coffee».

І цього разу всі присутні в актовій залі Уманського НУС вкотре переконалися: світ обов’язково буде врятований, адже гармонія краси української жінки живе в поколіннях!

Пресцентр Уманського НУС