22.04.2022 4454

Великодні дарунки на передову

Незабаром Великдень – світле і радісне свято, яке окриляє та надихає всіх людей і навіть природу. Для українців воно було та залишається надважливим, адже ми всі віримо у перемогу світла над пітьмою, миру над війною. Останнє нині особливо актуально, адже війна на нашій рідній землі стала особистою трагедією кожного.

Головними символами Великодня є ритуальний хліб – паска – як символ перемоги добра над злом, крашанки, що символізують саме життя, та запечений сир, який у більшості регіонів України означає прохання про достаток і запобігання голоду. Знаковим є й те, що готуючи великодні смаколики, кожна господиня вкладає у них свої найкращі побажання та передає їх через страви всім, хто їх споживатиме.

Тож колектив Уманського національного університету садівництва вирішив долучитися до давньої української традиції і з чистими думками та помислами, з найщирішими зиченнями міцного здоров’я, твердості духу, впевненості і відваги, приготував Великодні подарунки для наших захисників на лінії вогню. Духмяні паски, виплекані з неймовірною любов’ю, яскраві крашанки, як нагадування про домівку і мирне майбуття, солодкі смаколики з запеченого набілу, щоб воїни були сильні та непохитні, дбайливо були запаковані та з побажаннями Божого захисту відправилися на передову арени воєнних дій.

Великодні дарунки на передову
Великодні дарунки на передову
Великодні дарунки на передову
Великодні дарунки на передову
Великодні дарунки на передову
Великодні дарунки на передову

Шановні наші захисники! Ми віримо у вас, у вашу відвагу та мужність, силу духу та незламне прагнення Перемоги, яку ми, своїм скромним посильним внеском і гарячими молитвами, наближаємо пліч-опліч. Хай осяє вас світло Божого благословення, а наші скромні дарунки сповнять сили та рішучості назавжди відкинути у далекі непрохідні землі жорстокого, ницого ворога!

Христос Воскрес – Воскресне Україна!

 

Пресцентр Уманського НУС