21.05.2015 4892

В Уманському НУС створена первинна організація ТОВ Червоного Хреста

В умовах складної економічної ситуації в країні важлива консолідація зусиль громадськості з організаціями Товариства Червоного Хреста для надання медико-соціальної, побутової допомоги одиноким громадянам похилого віку, інвалідам, малозабезпеченим сім’ям, переселенцям, незахищеним групам населення.

Тому з метою активізації співпраці з Товариством Червоного Хреста, у відповідності з його Статутом та узгодженням із органами влади на базі Уманського НУС створена первинна організація ТОВ Червоного Хреста, до комітету якої входять п’ять осіб. Первинну організацію очолює голова профспілкової організації університету Маргарита Парубок, заступник голови – доцент кафедри біології Ірина Леонтюк.

З 1 квітня по 5 травня ТОВ Червоного Хреста проводило благодійний місячник під гаслом «Здорова нація – 2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста». Первинна організація університету активно підтримала благодійний захід з метою надання допомоги найбільш незахищеним групам населення. Силами колективу навчального закладу було зібрано близько 200 кг   продуктів, майна, одягу та реалізовано квитків на суму 15.000 грн., які будуть використані для допомоги людям похилого віку, ветеранам, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам, внутрішньо переміщеним особам.

Голова міськрайонної організації ТОВ Червоного Хреста Валентина Чорна висловлює велику подяку співробітникам та студентам Уманського НУС за активну участь та тісну співпрацю.

За матеріалами голови профспілкової організації університету Маргарити Парубок