01.03.2021 4730

В Уманському НУС розпочалися Тижні факультетів!

З першого дня весни в Уманському національному університеті садівництва стартують Тижні факультетів. Це нова форма представлення навчального закладу для майбутніх студентів, яким тепер буде легко визначитися з майбутньою професією. Зважаючи на те, що звичний формат Дня відкритих дверей наразі реалізувати неможливо, презентація університету, його факультетів і спеціальностей відбуватиметься дистанційно, на сайті навчального закладу та факультетів, а також у соціальних мережах. Саме там, у формі коментарів, можна буде отримати й відповіді на всі питання.

Протягом шести тижнів, починаючи з 01 березня, усі шість факультетів Уманського НУС – агрономії; плодоовочівництва, екології та захисту рослин; менеджменту; економіки і підприємництва; інженерно-технологічний; лісового і садово-паркового господарства – будуть презентувати свої спеціальності, умови й особливості навчання та інші цікавинки освітнього процесу та студентського життя. Тож уже сьогодні і протягом цього тижня можна буде поринути у навчання на факультеті агрономії.

Бажаємо всім учасникам гарної та вдалої презентації! А майбутнім студентам і їхнім батькам – розкрити всю багатогранність і переваги навчання в Уманському національному університеті садівництва!

 

Пресцентр Уманського НУС