25.01.2013 6348

В Уманському НУС пройшла презентація проекту «Кращий агробізнес проект»

22 січня 2013 р. в корпусі наукової бібліотеки УНУС представниками ТОВ «Cедна-Агро», яке є офіційним дистриб’ютором провідних фірм-виробників засобів захисту рослин та насіння було проведено презентацію конкурсу «Кращий агробізнес-проект».

Метою конкурсу є підтримка найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів нашого університету. Участь у Програмі надає можливості для розширення загального світогляду молоді, участі в соціальних проектах та проходження практики на підприємствах, які входять до складу, або є  партнерами компанії «Cедна-Агро».

Переможці конкурсу також отримають грошові винагороди. Заявлений призовий фонд становить 8000 гривен. На думку генерального директора товариства, Ярового Олега Станіславовича, який у свій час закінчив факультет менеджменту організацій, одним з принципів роботи «Седна-Агро» є залучення до роботи висококваліфікованих фахівців та постійне підвищення їх кваліфікації. Тому створення системи сприяння подальшого працевлаштування випускників вищих навчальних закладів є надзвичайно актуальним і перспективним.

 

Координатор проведення проекту

в Уманському НУС:

викладач кафедри менеджменту

організацій Загороднюк О.

 

Термін проведення конкурсу: з 22 січня по 15 лютого 2013 року.

 

22 січня 2013 о 11:40 в корпусі наукової бібліотеки пройде презентація проекту.

Переваги участі:

Грошовий приз

Одноразова виплата за результатами конкурсу. Приз буде вручено на урочистому вечорі присвяченому даному конкурсу.

1 місце - 5600 гривен;

2 місце - 1600 гривен;

3 місце - 800 гривен.

Можливість проходження практики

Проходження практики на підприємствах, які входять до складу, або є партнерами організації заявника конкурсу.

Додаткові можливості для особистого розвитку:

Участь у Програмі надає можливості для  розширення загального світогляду, участі в соціальних проектах та професійного розвитку. Переможці конкурсу можуть претендувати на фінансову підтримку наукової діяльності, також, не виключається, можливість підтримки стипендіатів під час їх подальшого навчання в аспірантурі.

Сприяння подальшому працевлаштуванню

Створення системи сприяння подальшому працевлаштуванню переможців конкурсу в перспективних сферах науки, економіки, державного управління і суспільного життя України.

Контактна інформація: Кафедра менеджменту організацій, e-mail: mdekanat@i.ua

 

Файли для завантаження