20.07.2016 6616

Перебіг вступної кампанії - 2016!

Вступна кампанія 2016 року в Уманському національному університеті садівництва розпочала свою роботу з новими силами та з відкриттям нових спеціальностей. Працівники приймальної комісії проінформували абітурієнтів щодо обрання спеціальностей та визначення їх пріоритетності, ознайомили з правилами прийому та змінами, що відбулися в цьогорічній вступній кампанії, надавши кваліфіковану допомогу при поданні електронних заяв.

Протягом останнього року Уманський національний університет садівництва, як і завжди, не зупинився у здійсненні своєї вікової наукової і просвітницької місії, виходив на нові рубежі, переконливо підтверджував свою роль провідного університету регіону, і як доказ досягнутого рівня авторитету – спрацювала вступна кампанія – 2016. 

У середньому періоді визначеного терміну кампанії на перший курс до вступу в наш університет зареєстровано на 25% більше заяв, ніж у попередньому році. Стосовно кількості поданих заяв випускників технікумів та коледжів на основі диплому молодшого спеціаліста, то тут також спостерігається тенденція до збільшення. Аналогічний результат відзначається і відносно подання заяв на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» та «магістр», як денної так і заочної форми.

Результат роботи дружнього колективу Уманського національного університету садівництва не залишає сумнівів, що ми подолаємо всі труднощі та перепони, знайдемо гідні відповіді на всі виклики, збережемо та примножимо високий рівень наукових досліджень та здобутків, адже попереду новий навчальний рік, напружена творча робота та радість спілкування з нашими студентами, що відкриють нові горизонти для розвитку Уманського НУС – аграрного Кембриджу в серці України.

Перебіг вступної кампанії - 2016!
Перебіг вступної кампанії - 2016!

За матеріалами Приймальної комісії Уманського НУС

Рубрика: Вступнику