13.09.2016 1232

Уманський НУС – учасник програми «Завтра.ua»

Програма «Завтра.ua» збирає щороку найталановитішу та найпрогресивнішу студентську молодь України. У цьому році відбувся особливий, Х Ювілейний Форум «Завтра.ua». За 10 останніх років, починаючи з 2006 року, стипендіатами Благодійного Фонду Віктора Пінчука стали більше понад 2300 стипендіатів. З 2010 року програма «Всесвітні студії» надала стипендії майже 100 найкращим студентам України для отримання магістерського ступеню в найкращих університетах світу. У 2016 році до ювілею програми було обрано 100 кращих студентів за рівнем суспільної та наукової діяльності, рівнем наукових робіт, які були представлені для Фонду та особистими і професійними якостями студентів. Також 10 стипендіатів отримали можливість навчатись на магістерській програмі у провідних вищих навчальних закладах світу у 2016–2017 н.р. До даної програми прикута увага багатьох ЗМІ через те, що саме вона зібрала разом сотню найкращих студентів-активістів України у всіх галузях і багатьох відомих особистостей світового рівня, які бажають поділитись своїм досвідом з молодим прогресивним поколінням українців та надихнути їх на нові перемоги. Цього року на Форумі був присутній екс-генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, який привітав перед зустріччю з Президентом України всіх цьогорічних стипендіатів та стипендіатів минулих років із ювілеєм програми. 

Досить приємним і заслуженим фактом є те, що одним із стипендіатів став колишній студент, а тепер аспірант кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва – Павло Богачик, який взяв участь у Форумі, що проходив у Мистецькому Арсеналі з 17 по 19 червня 2016 року. Кожен етап відбору програми засвідчував те, що для досягнення успіху кожному молодому талантові потрібно доказувати щоразу те, що саме він може вважатись найкращим. 

Дуже приємно, що наш університет отримав можливість співпрацювати з Фондом завдяки партнерській угоді, яка була підписана 8 вересня 2016 року. Для студентів нашого університету це шанс стати новим поколінням стипендіатів програми «Завтра.ua», отримати колосальні можливості та досвід співпраці на найвищому рівні, нові контакти і, як наслідок, – підвищити рівень успішного працевлаштування.

Уманський НУС – учасник програми «Завтра.ua»
Уманський НУС – учасник програми «Завтра.ua»

Павло Богачик, аспірант Уманського НУС