01.07.2019 5967

Уманський НУС у рейтингу «ТОП – 200 Україна» покращив свої позиції

Уманський НУС у рейтингу «ТОП – 200 Україна» покращив свої позиції
Уманський НУС у рейтингу «ТОП – 200 Україна» покращив свої позиції

Сучасний заклад вищої освіти, яким є Уманський національний університет садівництва – це гармонійне поєднання усіх елементів освітнього процесу. Особлива увага при цьому приділяється науковій складовій, адже кожен викладач – це особистість творча та критична, а головний її прагненням є пошук істини.

Квінтесенцією таких ґрунтовних підходів стають показники діяльності навчального закладу, які висвітлюються у різноманітних рейтингах. Днями портал «Osvita.ua» оприлюднив чергові показники діяльності вітчизняних ЗВО у рамках ранжування «ТОП-200 Україна» за 2019 рік.

Відповідно до означеного градуювання, Уманський національний університет садівництва покращив свої позиції на п’ять щаблів, порівняно з попереднім періодом і на 15 – порівняно з 2015 роком. При цьому у даному рейтингу за останні п’ять років чітко прослідковується покращення показників якості науково-педагогічного потенціалу та якості навчання.

«Ми наполегливо працюємо над покращенням якості освітніх послуг і наукової діяльності в університеті. Адже високий рівень фахової підготовки – одна з основоположних традицій університету», – зазначив проректор з науково-педагогічної роботи Уманського НУС Михайло Мальований.

Наведені показники свідчать про успішний і сталий розвиток університету, а також про перспективність і високу якість підготовки фахівців за спеціальностями, яким навчають в Уманському національному університеті садівництва.

Прес-центр Уманського НУС