25.06.2022 4489

Уманський національний університет садівництва відкриває портал юності

Щороку, в останню суботу червня, в Уманському національному університеті садівництва відкривається портал юності. Але реалії воєнного часу, пов’язані з безпекою, заперечують наше бажання офлайн зустрічі і тому цьогоріч ми запрошуємо вас до віртуального формату спілкування.

Ми знаємо, що з часом все милішими та дорожчими серцю стають спогади веселої і безтурботної молодості. У них найбільша цінність і найсвітліша, найтриваліша пам'ять.

Нам неймовірно пощастило з вами – талановитими, підприємливими, відважними, мудрими, веселими. Ми вкладаємо у вас усю свою душу – і ви віддячуєте нам своїм щирим ставленням і успіхами. Ваші здобутки – наша гордість і сила. І ми завжди готові підтримати, розрадити, допомогти, порадити, аби ви ставали тільки кращими та ще успішнішими.

Нині нам насправді складно. Ми всі боремося за Україну, кожен на своїй лінії оборони. Адже тільки разом, спільними зусиллями, зможемо відстояти свою незалежність і право на свободу.

Ви завжди були такими: сповненими бунтівного духу справедливості та цілеспрямованості. Пригадайте свій студентський шлях – від першого трепетного до кроку майже студента до впевненої ходи випускника.