Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»
На два дні, 12-13 червня, Уманський національний університет став майданчиком, де обговорюють важливі для України питання – вирощування зерна та виготовлення хліба. Своїми думками про розвиток хлібної промисловості в нашій країні й актуальними питаннями сфери під час Третього національного форуму «Хлібна індустрія – 2025» ділилися топменеджери, керівники та власники холдингів і хлібозаводів, виробників борошна, борошняних виробів, круп та інших зернопереробних підприємств, представники ритейлу, постачальники, представники влади та учасники агропромислового сектору.
Організаторами заходу виступили провідні компанії України – Всеукраїнська асоціація пекарів та Спілка «Борошномели України» у партнерстві з Agro Marketing Agency. Генеральний партнер заходу – компанія Lesaffre Ukraine та партнер з контролю якості – компанія SocTrade. Організаційний партнер – Уманський національний університет. До форуму також долучилися представники Мінекономіки, Мінагрополітики, Черкаської ОВА та Українська рада бізнесу.
Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»
Вітаючи учасників форуму, виконуюча обов’язки ректора Уманського національного університету Владилена СОКИРСЬКА побажала плідних дискусій, гарних діалогів та результатів: «Приємно мати нагоду зустріти фахівців хлібопекарської галузі. Хліб об’єднує родини, науковців, виробників, студентів, та тих, хто виховує кадровий потенціал для хлібної індустрії. Дякуємо за те, що ви дбаєте про продовольчу безпеку країни, лишаючись в Україні, ми маємо хліб і завдячуємо Збройним Силам України за нашу безпеку, можливість працювати й навчатися. Уманський національний університет за більш ніж 180-річну історію зробив великий внесок в розвиток аграрного сектору України. Ми готові й надалі продовжувати працювати та змінюватися відповідно до запитів ринку праці, готувати фахівців, розвивати науку, працювати на благо нашої Батьківщини й сподіваємося на співпрацю з вами».
Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»
Представники бізнесу, профільних експертних кіл, провідні експерти з означених питань з Верховної ради, Кабінету Міністрів України, ДПСС та ДПС виступали спікерами панельних дискусій, розв’язуючи складні питання, аби гарантувати населенню основний продукт – хліб. Учасники конференції обговорили виклики сьогодення та можливості компаній реагувати ефективно, вели діалог про вирощування зерна, борошно та хлібні продукти; про виробництво та збут; про прибутки, втрати та здобутки; про внутрішній ринок та експорт; про конкуренцію та співпрацю; про інновації та маркетинг; про споживачів і постачальників; ділилися досвідом та дискутували.
Окрім того, представники усіх шести факультетів Уманського національного університету, де навчають майбутніх спеціалістів зокрема й для хлібної індустрії країни, представили діяльність кожного з них, продемонструвавши спроможність дбати про висококваліфікований кадровий потенціал України, що є гарантом захищеності продовольчої безпеки громадян України.
Фотогалерея
Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»Уманський національний університет приймає Третій національний форум «Хлібна індустрія – 2025»