21.12.2019 4877

Творити чудеса – легко

Святий Миколай – у душі кожного з нас. Особливо цього дня милосердя та Господня благодать огортають душі людські. Тож Святий Миколай та його помічники не пройшли осторонь дітлахів з Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради. Звеселити серця малечі виявили бажання вихованці Центру культури та виховання студентів Уманського національного університету садівництва, які підготували до свята казкову виставу «Святий Миколай іде…».

Легенда про Святого Миколая Чудотворця та сценка за участю традиційних для свята персонажів – Ангела, Чортика, Зіроньки та інших казкових героїв дозволили діткам почуватися щасливо та затишно, малеча з задоволенням слухала артистів і з захопленням перейняла естафету виступів.

Творити чудеса – легко
Творити чудеса – легко
Творити чудеса – легко
Творити чудеса – легко

Особливі дітки з нетерпінням чекали приходу Чудотворця та підготували до свята вірші і навіть в подарунок гостям із Уманського НУС розучили казку-виставу «Рукавичка», чим розчулили керівників творчих колективів і учасників-артистів до сліз. Присутні, вихованці реабілітаційного центру, з рук Святого Миколая отримали подарунки та масу приємних емоцій. Не відпускаючи з обіймів молодих артистів, діти дякували та щебетали компліменти на їх адресу. А спільна світлина завжди нагадуватиме нам про те, що творити чудеса – легко. Тож продовжимо справу Святого Миколая та доведемо, що гарна справа сьогодні обов’язково стане щастям і радістю у чиємусь житті завтра.

Доброчинність притаманна нашим колегам, студентам і підростаючому поколінню і за це ми вдячні всім учасникам, які були задіяні в підготовці до свята та поїздці до реабілітаційного Центру «Пролісок».

Творити чудеса – легко
Творити чудеса – легко

Прес-центр Уманського НУС