29.09.2013 5317

Туристичні змагання «Мандруємо разом»

Традиційно 27 вересня у більшості країн світу, в тому числі й в Україні,  святкують Всесвітній день туризму. Туризм – перспективна галузь, яка, останнім часом, набула значного розвитку. Це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, економіку, екологію, виробництво. Нинішній рік для факультету менеджменту також є визначним, оскільки відбувся перший набір студентів за напрямом «туризм». Саме тому було вирішено відзначити це свято особливо і для першокурсників факультету менеджменту провести туристичні змагання «Мандруємо разом». Участь у змаганнях взяли команди: «Скелелази» (спеціальність – Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності), «Ділові» (спеціальність – Готельно-ресторанна справа) та «Екстрім» (спеціальність –Туризм).

Туристичні змагання «Мандруємо разом»
Туристичні змагання «Мандруємо разом»

На початку всі трішки повернулися в історію і заслухали розповідь студентки 11 тм групи Хоменко Юлії про розвиток туристичної галузі в світі та в Україні. Особливо цікавим був конкурс девізів та малюнків «Туризм очима студентів», де майбутні мандрівники відобразили на папері все те, з чим у них асоціюється туризм. Тут була справжня мапа туриста, прогулянка мальовничими сільськими галявинами, навколосвітня подорож. Веселими були конкурси «Рюкзак туриста», «Імітація туристичних термінів», «Смішний туризм». Тепер вже із впевненістю можна сказати, що кожен першокурсник факультету менеджменту знає всі речі, які повинен брати із собою в подорож справжній турист.

Туристичні змагання «Мандруємо разом»
Туристичні змагання «Мандруємо разом»

Після свята всі залишилися надзвичайно задоволеними, оскільки перемогла дружба й команди отримали жартівливі путівки в «Студентський круїз» та солодкі подарунки.

 

Куратори першого курсу факультету менеджменту

 Зборовська Ю.Л., Клименко Л.В., Тимчук С.В.