29.03.2021 4678

Тиждень інженерно-технологічного факультету розпочато!

Тиждень інженерно-технологічного факультету розпочато!
Тиждень інженерно-технологічного факультету розпочато!

В Уманському національному університеті садівництва триває марафон Тижнів факультету. І на перетині березня та квітня естафету перейняв молодий та амбітний інженерно-технологічний факультет.

Їхнє кредо – бути завжди в курсі останніх технічних і технологічних новинок, а серед пріоритетів – інтереси студентства та висока якість освіти. Інженерно-технологічний факультет в Уманському НУС – це не просто колектив висококваліфікованих фахівців й амбітних, талановитих студентів, а спільнота однодумців, які разом наполегливо йдуть до поставленої мети. Студентів даного факультету виокремлює зосередженість на навчанні та занурення у професійну атмосферу під час зустрічей зі стейкхолдерами, фахівцями-практиками, екскурсій на виробництва тощо.

Серед спеціальностей, які опановують студенти на інженерно-технологічному факультеті – «Агроінженерія» (пов’язана із застосуванням сільськогосподарської техніки та механізованих технологій виробництва, первинної обробки, зберігання та транспортування сільськогосподарської продукції, технічного обслуговування та усунення відмов, управління механізованими технологічними процесами, виробничими підрозділами, які здійснюють технічне забезпечення агропромислового підприємства) та «Харчові технології» за освітніми програмами «Технолоії зберігання і переробки зерна» (орієнтовані на елеваторну, борошномельну круп’яну та комбікормову промисловості, підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів), «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів» (орієнтовані на консервні, виноробні, пивоварні, спиртові, м’ясо-молочні, лікеро-горілчані підприємства, підприємства по зберіганню плодів та овочів у свіжому, замороженому вигляді) та «Технології харчування» (спрямовані на сферу ресторанного господарства).

Тож усі, хто має схильність і талант до роботи з машинами та механізмами, хто мріє про власне технологічне виробництво неодмінно мають познайомитися з діяльністю інженерно-технологічного факультету Уманського НУС!

Електронні ресурси:

Сайт факультету: https://itf.udau.edu.ua/

Кафедра агроінженерії:  https://pmoapv.udau.edu.ua/

Кафедра технологій харчових продуктів: https://tzppo.udau.edu.ua/

Кафедра технології зберігання і переробки зерна: https://zerno.udau.edu.ua/

Кафедра прикладної інженерії та охорони праці: https://piop.udau.edu.ua/

Кафедра математики і фізики: https://math.udau.edu.ua/

Facebook https://www.facebook.com/UNUH1844/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCODLrPb2kCynCskE94xxDzg

Пресцентр Уманського НУС