13.03.2019 4555

«Тайфун» розпочав рейтинговий турнір

Днями у спортивній залі Уманського національного університету садівництва пройшов І тур відкритого рейтингового турніру з настільного тенісу на кубок «Тайфун» 2019 року.

Подія зібрала найсильніших тенісистів нашого регіону та гостей з 5 областей України. Перспективна молодь мала нагоду позмагатися за перемогу в восьми вікових групах.

«Тайфун» розпочав рейтинговий турнір
«Тайфун» розпочав рейтинговий турнір

Напружені та цікаві матчі довели глядачам і вболівальникам, що, незважаючи на простоту та доступність цього виду спорту, майстрам малої ракетки та кульки доводиться нелегко. Адже, не зважаючи на вміння та практику учасників думати і діяти одночасно, за гру вони втрачають калорій більше, ніж волейболісти за матч. Кулька для настільного тенісу здатна розвивати швидкість до 170 км/год, тобто 47 метрів в секунду. Темп матчу – понад 100 ударів за хвилину. Тому, всіх бажаючих мати стрункість і розвинути кмітливість притаманну чемпіонам, радо чекаємо на кафедрі фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС, де компетентні тренери нададуть вам можливість відчути всі переваги здорового способу життя.

Стомлені та щасливі учасники, переможці та призери турніру після закінчення ігор були нагороджені грамотами та медалями.

«Тайфун» розпочав рейтинговий турнір
«Тайфун» розпочав рейтинговий турнір

Бажаємо учасникам і їх наставникам міцного здоров’я та подальших цікавих матчів і нових звершень.

Прес-центр Уманського НУС