20.02.2013 5953

Свято закоханих

     День Святого Валентина – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім`я цьому почуттю – кохання… Це дуже ніжне та добре свято, день, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину.

Свято закоханих
Свято закоханих

     В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Члени ради студентського самоврядування разом зі студентами факультету агрономії  прикрасили свій гуртожиток та навчальний корпус № 1 кольоровими кульками та святковими вітальними стіннівками з побажаннями любові, щастя, вірних друзів.

     У фойє корпусу була виставлена «стіна кохання», де кожен бажаючий міг освідчитись у коханні та залишити побажання своїм друзям, викладачам.

Свято закоханих
Свято закоханих

     «Стіна кохання» зацікавила і наших кураторів, викладачів. Вони з  захопленням і радістю вітали своїх студентів.

     Залишили свої вітання і члени ради студентського самоврядування університету А. Клименко, Ю. Мельник, О. Фоменко  та ін.

     Після закінчення занять студенти утворили  «живе серце кохання».

Свято закоханих
Свято закоханих

     Незважаючи на похмуру погоду, у серці панували захоплення та радість.

     Хочу подякувати за підтримку у проведенні свята, насамперед, декану факультету агрономії А.Т. Мартинюку, заступникам декана О.Д Черно та О.П. Сержуку, а також усім викладачам і студентам, які  брали участь у святі.

Голова ради студентського самоврядування факультету агрономії

Юлія Тітова