16.05.2020 4999

Свято інтелектуалів і сподвижників науки

Свято інтелектуалів і сподвижників науки
Свято інтелектуалів і сподвижників науки

Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!

Кожного року третьої суботи травня в Україні відзначається День науки – професійне свято науковців і працівників наукової сфери. Саме цього дня вшановуються наукові традиції та досягнення вчених, які багатогранною щоденною працею впроваджують новітні технології, примножуючи інтелектуальний потенціал вітчизняної та світової науки.

Для Уманського національного університету садівництва це особливе свято, адже розвиток навчального закладу нерозривно пов’язаний з успіхами у науковій діяльності, з результативною працею вчених. У науки нашого університету – славна історія, тривалістю майже 176 років. Вона багата на яскраві події та легендарні імена, відома у світі своїми науковими школами, адже Уманський НУС – один з кращих на вітчизняному освітньому просторі за якістю підготовки фахівців вищої кваліфікації. Викладачі навчального закладу виховали сотні талановитих вчених, якими сьогодні пишається університет, регіон і вся країна.

Дякуємо науковцям за високий професіоналізм, наполегливість у своїх наукових пошуках і примноження здобутків університету. Величезних успіхів вам у стрімкому русі вперед до нових, ще не підкорених вершин, невичерпної ділової і творчої енергії, наполегливості на шляху до реалізації поставлених цілей!

Ректорат

Профком