05.04.2021 5498

Стартував тиждень факультету лісового і садово-паркового господарства!

В Уманському національному університеті садівництва триває марафон тижнів факультетів. І на початку квітня фінальну естафету перейняв факультет лісового і садово-паркового господарства.

Варто зазначити, що це наймолодший факультет університету, який поставив собі за мету забезпечення високого рівня знань студентів заради гарантованого працевлаштування випускників за обраними спеціальностями.

Факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС – це дружній колектив науковців, фахівців-практиків і студентів, що плекають і бережуть природу, насамперед земельні ресурси, лісові насадження й об’єкти паркової і ландшафтної інфраструктури.

Навчання студентів на факультеті провадиться за спеціальностями 193 «Геодезія та землеустрій», 205 «Лісове господарство» та 206 «Садово-паркове господарство».

Тож усі, хто є романтиками, які прагнуть з геодезичними приладами обійти якомога більшу територію Матінки-Землі, мріє охороняти та захищати природні ресурси, марить ландшафтним дизайном і парковою архітектурою, – неодмінно мають познайомитися з діяльністю факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС!

Детальніше з нами можна ознайомитися на наших ресурсах: