22.03.2021 4836

Стартує марафон Тижня факультету економіки і підприємництва!

Останній тиждень березня в Уманському національному університеті садівництва обіцяє бути надзвичайно гарячим! Адже сьогодні марафон Тижнів факультету продовжує факультет економіки і підприємництва!

Стартує марафон Тижня факультету економіки і підприємництва!
Стартує марафон Тижня факультету економіки і підприємництва!

Ґрунтовний освітній підхід і карколомні ідеї, актуальні спеціальності та надзвичайно креативні студенти, успішні випускники та лояльний і високопрофесійний колектив науково-педагогічних працівників – так коротко можна охарактеризувати один з найчисельніших факультетів Уманського НУС. Тут студентське життя вирує у яскравих переливах оригінальних заходів, управлінських активностей ради студентського самоврядування, цікавих лекцій і пізнавальних практичних і лабораторних занять, професійних зустрічей з кращими представниками фаху та різнопланових наукових евентів.

Тут у дружньому колі однодумців панує здорове суперництво у прагненні знань, а студентство опановує такі цікаві спеціальності, як «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Комп’ютерні науки», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» та «Економіка». А головними принципами функціонування є професійність, студентоцентризм і відкритість новим знанням.

Долучайся до Тижня факультету економіки і підприємництва! Поринь в атмосферу інтелекту, креативу, глибоких знань і нестандартного бачення світу!

Сайт https://ef.udau.edu.ua/

Facebook  https://www.facebook.com/UNUH1844

       https://www.facebook.com/rssfep.unus

Youtube https://www.youtube.com/user/UmanNUH/videos

 

Пресцентр Уманського НУС