17.06.2022 3274

Що потрібно їсти та чим дихати, аби пережити воєнний стан без ускладнень для здоров’я: серія вебінарів від науковців Уманського НУС триває

Марафон вебінарів від викладачів Уманського національного університету садівництва триває. Щочетверга університетська спільнота та всі бажаючі збираються в онлайн форматі, аби обговорити цікаві й актуальні питання різних сфер життя сьогодення.

Чергова зустріч мала досить незвичну, але водночас цікаву тематику. Зокрема, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри харчових технологій Катерина Калайда висвітлила загалу особливості організації харчування під час воєнного стану. Доповідач окреслила не лише важливість правильного харчування у ситуації постійного нервового напруження та стресу, а й підкреслила доцільність споживання певного виду продуктів.

Викладач кафедри біології Неля Ляховська представила загалу доповідь на досить незвичну тему – «Хімія ароматів», у якій охарактеризувала властивості ароматичних речовин і їхній вплив на стан людини.

Багатовекторність підходу науковців до висвітлення у своїх доповідях аспектів життя в умовах воєнного стану дозволяє учасникам вебінарів набути нових знань і корисної інформації, що спонукає до роздумів і кращого усвідомлення варіативності позитивних змін у сьогоденні та майбутньому.

 

Пресцентр Уманського НУС