27.12.2019 5318

Шановні випускники!

Шановні випускники!
Шановні випускники!
Від усього серця щиро вітаю вас із знаменною подією – завершенням навчання та початком шляху у якості справжніх фахівців!

Понад шість років ви, дорогі випускники, провели у стінах нашого уславленого університету. І нині, у ювілейний 175 рік заснування навчального закладу, вам випала честь підводити підсумки свого навчання.

Впевнена, що час студентства, коли ви отримували нові знання, знайомилися, підкорювали вершини професійних знань і формувалися як особистість, залишиться у пам’яті найкращим періодом життя. І я бажаю вам і надалі постійного особистісного та професійного розвитку, успішних рішень і безупинного пошуку нових можливостей для реалізації. Примножуйте знання, отримані в стінах Уманського НУС, зростайте професійно та морально, адже саме таким є портрет випускника нашого університету.

Хай на вашому життєвому шляху зустрічаються лише позитивні та добрі люди, а горизонти будуть сповнені потенційних перспектив. Збагачуйтеся досвідом, примножуйте скарби своєї душі, будьте чесними із собою й оточуючими.

Бажаю багато цікавих зустрічей і здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті!

Ректор Олена Непочатенко