23.08.2020 5178

Привітання з Днем прапора та Днем Незалежності

Шановні колеги, співробітники, аспіранти та студенти!

Привітання з Днем прапора та Днем Незалежності
Привітання з Днем прапора та Днем Незалежності
Щиросердно вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Кожен українець знає та свято шанує день, коли наша держава святкує здобуття своєї незалежності. Через віки ми йшли до нього, долаючи численні перешкоди ціною свободи окремих особистостей, ціною життя – багатьох, тож нині вже напевно знаємо ціну незалежності. І незмінним оберегом у боротьбі за українські мрії був синьо-жовтий стяг, адже саме під його життєствердними кольорами формувалася держава Україна.

Нині Україну у її прагненні відновити територіальну цілісність, відбудувавши квітучу європейську державу, підтримує весь цивілізований світ. А наш Прапор став символом нескореності, незламності, наполегливості, оптимізму, любові до рідної землі.

Тож зичу, щоб у ці знакові для України дні кожен з нас усвідомив, що він є частинкою великої держави, і лише сьогодні ми маємо шанс закласти підвалини майбуття, про яке мріємо. Бажаю всім здоров’я та довголіття, сповнених вірою та надією. Хай у домівках панує мир, злагода, розуміння, гармонія та достаток, а дітлахи зростають у щасливій, здоровій, незалежній, мирній Державі!

Зі святом!

Ректор Олена Непочатенко