01.09.2019 5403

Шановна університетська громадо!

Шановна університетська громадо!
Шановна університетська громадо!
От і розпочинається новий, ювілейний, 175-й навчальний рік в Уманському національному університеті садівництва. За цей тривалий період ми зросли від училища до університету, розширили кількість факультетів і перелік спеціальностей, пережили руйнації воєнних років і повстали з попелу, аби гучно заявити про себе досягненнями науковців і випускників.

І нині, стоячи на порозі нового навчального року, щиро дякую всім, хто творив історію та традиції нашого навчального закладу, та нашим сучасникам – викладачам, студентам, випускникам, які своїми ідеями, мріями, вчинками пишуть її зараз для майбутніх поколінь.

Шановні колеги, співробітники! Хай новий навчальний рік стане для вас роком натхнення, творчих пошуків і реалізованих ідей!

Дорогі студенти! Зичу, щоб у цьому навчальному році ви стали на крок ближче до мрії, посилили свій потяг до знань і втілили в життя найсміливіші проєкти!

Вельмишановні випускники! Попри те, що зараз ви вже не перебуваєте в стінах рідної Alma mater, знаю, що кожен новий навчальний рік для вас також стає точкою відліку нового витку вашого життя. Тож нехай він стане для вас роком прогресивного зростання у всіх сферах вашого життя!

Зичу всім нам добра, благополуччя, незламності духу та віри у себе! Хай квітнуть і розвиваються наші професійні таланти і досягнення заради кращого майбуття нашої України!

 

Ректор Олена Непочатенко