03.01.2018 4633

Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету

Під час роботи студентської ради інженерно-технологічного факультету протягом  2017 календарного року відбулася низка розважальних, благодійних та інтелектуальних заходів.

Зокрема, 2 березня студенти факультету відвідали Форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP), який проводився на базі виставкового центру КиївЕкспоПлаза.

Наші студенти мали змогу поспілкуватися з представниками багатьох фірм: «ТЕРМОЛАН - Україна», MOGUTNI KARPATY™, GOOD FOOD, BONGARD, OMAG S.R.L., МАНУЛИ Україна ЛТД і багатьма іншими; ознайомитися з представленими на виставці зразками харчового обладнання; взяти участь у роботі конференції молодих учених «Новітні технології упаковування для українських виробників упаковки», у дегустаціях та показових майстер-класах з виготовлення кондитерських виробів без глютену, свіжої пасти і страв з її видів, напівфабрикатів для HoReCa, які продемонстрували шеф-повари італійської школи NIP food.

Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету
Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету

15 травня ми відвідали лікеро-горілчаний завод «Nemiroff», що знаходиться у м. Немирів Вінницької області. Там ми мали змогу ознайомитися з виробничим процесом, побачили новітнє німецьке технологічне обладнання, дізналися чимало цікавого про асортимент готової продукції. На власному досвіді переконались щодо якості та натуральності сировини для виготовлення лікеро-горілчаної продукції.

Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету
Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету

Ми завжди прагнемо бути в курсі всіх професійних новинок.

А тому 20-23 вересня відвідали агропромислову виставку України міжнародного рівня «Агро-Експо». Особливістю АгроЕскпо–2017 слід відзначити збільшення асортименту виставкових експонатів на спеціалізованій виставці-продажі автомобілів «АВТОЛЕНД», а також представлення новинок сільгоспвантажівок під зерновози та інші промислові та будівельні вантажі. 

22 вересня студенти факультету відвідали завод «Коблево» –найбільший в Україні завод з випуску вина. Майбутнім фахівцям зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» було цікаво ознайомитися з передовим підприємством харчової промисловості та закріпити набуті знання з дисциплін «Бродильні технології», «Виноробство».

У період з 31 жовтня по 2 листопада викладачі та студенти нашого факультету взяли участь у Міжнародній виставці ефективних засобів для агробізнесу «АгроКОМПЛЕКС–2017», що проходила у Національному виставковому центрі столиці «КиївЕкспоПлаза».

Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету
Рік 2017 у спогадах студентів інженерно-технологічного факультету

Також в середині жовтня 2017 року актив студентської ради факультету разом з викладачами та деканом провели виховні бесіди зі студентами з академічною заборгованістю з ціллю підтримки та підвищення успішності студентів факультету.

11 жовтня наші студенти взяли участь у змаганнях, присвячених Дню Захисника України, де зайняли 2 місце.

Студенти інженерно-технологічного факультету завжди готові до нових звершень. Тому 3 жовтня відбулися вибори членів ради студентського самоврядування. Розуміючи, що до даного органу управління може бути обраний  студент, який є відповідальним, має організаторські навички, є ініціатором у справі вдосконалення та розвитку рідного факультету, студенти зробили свій справедливий вибір.

21 листопада студентами факультету було проведено виховну годину до Дня гідності і свободи України. Адже всі ми – частинка українського народу. І саме нам випала доля творити нову історію держави, що займе належне місце серед вільних і рівних країн планети.

Студенти нашого факультету неодноразово брали участь у різних олімпіадах і зайняли там призові місця.

Протягом року, що минув, на факультеті випускалися вітальні стінгазети.

У цілому студентська рада інженерно-технологічного факультету активно працювала протягом року. Разом із тим слід зазначити, що є ще багато резервів для творчого та професійного розвитку, які ми плануємо реалізувати в найближчому майбутньому.

Юлія Сапєльнікова,  голова ради студентського самоврядування інженерно-технологічного факультету