14.07.2019 5470

Реконструкція актової зали

Уманський національний університет садівництва, як заклад вищої освіти з 175-річною історією, славиться не лише освітньою та науковою сферами діяльності, а й спортивно-естетичним вихованням молоді.

Коли мова заходить про естетику, у пам’яті випускників і студентів зринає вона – актова зала університету. Саме тут покоління творчих і талановитих обдаровували результатами своєї наполегливої праці глядачів: вражали харизматичними хореографічними композиціями, неперевершеними вокальними даними, майстерною акторською грою.

У цих стінах тисячі випускників отримували путівку в життя – диплом про вищу освіту; колектив університету приймав відповідальні та доленосні для навчального закладу рішення; наукова полеміка давала можливість знайти необхідне зерно істини під час поважних конференцій, симпозіумів, круглих столів. На сцені актової зали вшановували кращих у професії, запалювали зірки студентства…

Довгі роки актова зала залишалася майже незмінною. Проте керівництво Уманського НУС розуміє: ми повинні змінюватися, вдосконалюватися. Тож за безпосереднього сприяння ректора університету Олени Непочатенко та ректорату цьогоріч колектив навчального закладу та нова когорта студентів мають нагоду насолоджуватися новим обличчям актової зали, яке стало сучасним, світлим, оновленим.

Реконструкція актової зали змінила її вигляд до невпізнаваності: світла, харизматична, готова дивувати заново та надихати творчих. Світла оновлена сцена, зручні крісла, виважені світлові рішення, гармонійні куліси – все закликає до змін і пошуку нових рішень.

Впевнені, що старання керівництва навчального закладу не залишаться без нагороди: нова обстановка стане для колективу університету поштовхом до оновлення та пошуку нових рішень і розкриття прихованих талантів.

Прес-центр Уманського НУС