14.12.2020 5108

Професійні перспективи для студентства

Майже щодня Уманський національний університет садівництва надає студентам можливості успішного працевлаштування та кар’єрного росту. Ось і сьогодні випала нагода студентському загалу звернути увагу на перспективу проходження практики чи працевлаштування в товаристві з обмеженою відповідальністю сільськогосподарському підприємстві «Нібулон».

Роботодавців – найпочесніших гостей навчального закладу зустрічали у просторій аудиторії, адже, згідно з правилами адаптивного карантину, необхідно дотримуватися визначених вимог та інструкцій.

Олена Непочатенко, ректор Уманського НУС, привітала присутніх, наголосивши, що саме зараз молодь отримує реальний шанс бути працевлаштованими й успішними у рідній державі.

Професійні перспективи для студентства
Професійні перспективи для студентства

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС. Це гарна нагода для підприємства – отримати кваліфікованих фахівців, залучивши до співпраці студентів, які хочуть пов’язати своє майбутнє з аграрною справою та стати успішним в аграрній компанії. Дане підприємство є одним з найбільших українських сільськогосподарських виробників та експортерів і нині має 44 філії у 12 областях України. Серед напрямів виробництва ТОВ «Нібулон» – насінництво, рослинництво, тваринництво.

Сфери для діяльності, які можуть обрати студенти нашого навчального закладу досить багатогранні, тож заступник начальника відділу з підбору персоналу Ірина Савенко змістовно та лаконічно розповіла присутнім, чому саме, працевлаштувавшись у компанію «Нібулон», є всі шанси стати успішним і грамотним спеціалістом, з великими перспективами кар’єрного зростання.

Професійні перспективи для студентства
Професійні перспективи для студентства

Ірина Василівна вела цікаву розповідь, даючи змогу студентам і викладачам задати питання, що нині їх цікавлять. Чудовим прикладом для студентів став ініціативний та легкий в веденні бесіди декан інженерно-технологічного факультету, доцент Олександр Пушка, питання якого до представників ТОВ «Нібулон» були корисними й актуальними для студентського загалу. Ірина Василівна підготувала роздатковий матеріал та анкети для студентів, які бажають пройти практику чи працевлаштуватися у ТОВ СП «Нібулон», які необхідно подати не пізніше, ніж за три місяці до початку практики. З метою більш оптимальної організації практики та забезпечення місця всім бажаючим, заступник начальника відділу з підбору персоналу зауважила, що на всі питання, що хвилюють потенційних співробітників підприємства, можна отримати відповідь відповідь за телефоном - +38 (0512) 48 94 34

Професійні перспективи для студентства
Професійні перспективи для студентства
Професійні перспективи для студентства
Професійні перспективи для студентства

Шановні студенти! Життя – це довгий шлях, який ви самі долаєте, безлічі можливостей трапляються на ньому, скориставшись якими люди стають успішними та здійснюють свої мрії. Нерішучість – ворог можливостей, а Уманський НУС, як Alma mater, гарантує та пропонує найкращі пропозиції, адже близько 50 наших випускників вже обіймають керівні посади в ТОВ СП «Нібулон», хоча починали свій професійний шлях з базових позицій. Тож беріть від життя найкраще – ви того варті!

Висловлюємо вдячність гостям і гаранту освітньої програми «Харчові технології», доценту кафедри технології зберігання та переробки зерна Яні Євчук за організовану корисну, інформативну та змістовну зустріч.

 

Пресцентр Уманського НУС

 

Error