01.10.2021 5417

Привітання з Днем міста

Шановна університетська спільното та жителі славного міста Умань!

Привітання з Днем міста
Привітання з Днем міста

Цьогоріч першій згадці про нашу спільну домівку, перлині України, осередку бунтівного українського духу, містечку на перетині доріг у серці України – Умані – виповнюється 405 років!

Крізь роки і віки створювало воно свою автентичну історію та шалено харизматичну ауру. Саме тут розкинувся відомий у всьому світі символ вічного кохання – парк Софіївка, а над тихими водами Осташівського ставу в унісон б’ється сучасна його інтерпретація – фонтан Перлина кохання. Ми пишаємося оновленими площами та парками, які створюють неймовірну атмосферу естетичного затишку та шарму, поважними навчальними закладами, що вражають своїми вишуканими навчальними корпусами й освітнім потенціалом, щирими та відкритими містянами і жителями Уманського району, які й створюють саме ту неповторну ауру сучасного міста з великим серцем.

І нині, у ці святкові дні, зичу всім, хто на все життя чи на невеликий проміжок часу, пов’язав своє життя з Уманню, завжди бути такими ж сміливими, молодими душею і з полум’ям в очах.

Розвивайся і процвітай, рідне місто! Даруй насолоду від зустрічей з тобою, плекай свої традиції і зрощуй нові покоління сильних духом українців!

 

Ректор Олена Непочатенко