12.09.2020 5399

Привітання ректора з Днем фізичної культури та спорту України!

Привітання ректора з Днем фізичної культури та спорту України!
Привітання ректора з Днем фізичної культури та спорту України!

З початку заснування, від часів Головного училища садівництва і до Уманського національного університету садівництва, у навчальному закладі всіляко сприяли розвитку фізичної культури та спорту. Тож День фізичної культури та спорту, свято людської величі та краси, по праву можна вважати спільним і знаковим для всіх, хто вважає навчальний заклад своєю Alma mater.

Життєствердна повсякденна позиція здорового способу життя викладачів і тренерів кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС повсякчас становила основу університетського життя, а досягнення вихованців-спортсменів стали предметом для наслідування. Самовіддана праця, могутній дух, патріотичність, прагнення нових звершень спортивної молоді та наставників – наша гордість і захоплення. Ви здобули для рідного навчального закладу безліч перемог, які стали символом невичерпної сили університету.

Тож у це свято – День фізичної культури та спорту – висловлюю вдячність усій великій спортивній родині Уманського НУС за кропітку щоденну роботу над собою, професіоналізм і цілеспрямовану наполегливість. Здоров’я вам міцного та нових злетів!

 

Ректор Олена Непочатенко