30.12.2020 5047

Привітання випускникам

Привітання випускникам
Привітання випускникам
Шановні випускники!

Від імені всього науково-педагогічного колективу вітаю вас із завершенням першого дорослого етапу життя! Ви піднялися на першу сходинку своєї професійної кар’єри, пізнали перші глибокі життєві істини, окреслили свої перші межі у всіх сферах і взаєминах. Щиро рада, що ці «перші» аспекти становлення вашої особистості пройшли саме тут, в нашому університеті, який став для вас не лише Alma Mater, а й приємним спогадом на всі часи.

Щиро шкодую, що, у зв’язку з карантинними обмеженнями, не маю нагоди кожному з вас потиснути руку й особисто побажати звершень і перемог, надихнутися вашим запалом і нестримною енергією змін. Та знайте, що ми зажди поряд, відкриті до діалогу, співпраці, професійної підтримки та приязного спілкування.

Тож зичу вам міцного здоров’я та наснаги, посмішок долі та стрімкого кар’єрного зростання, фінансового благополуччя та здорових амбіцій! Будьте сміливими та відкритими до нового, вдосконалюйтеся професійно й обов’язково мрійте, адже мрії мають властивість втілюватися наяву! Хай ваші думки будуть світлими, вчинки розсудливими та людяними, друзі вірними, а душа та помислими – чистими! Любіть свою рідну землю і нехай кожен ваш день буде сповнений радості та любові!

Ректор Олена Непочатенко