27.06.2020 6174

Привітання випускникам минулих років

Привітання випускникам минулих років
Привітання випускникам минулих років

Привітання випускникам минулих років
Привітання випускникам минулих років
Шановні друзі!

Щороку ми зустрічаємося з вами у стінах нашої Alma-mater, обмінюємося досягненнями та планами, згадуємо яскраві сторінки студентського життя та просто набираємося наснаги на найближче майбутнє.

На жаль, цьогоріч наша зустріч буде проходити у незвичному форматі онлайн зібрання. Однак я знаю, що навіть на відстані щира радість довгоочікуваного побачення зі старими друзями, з молодістю, з улюбленим навчальним закладом заполонить ваші серця.

Ми трепетно бережемо красу та затишок нашого студмістечка, аби щоразу, коли завітаєте до рідного навчального закладу, ви змогли відчути подих студентських часів.

Як і раніше, колектив навчального закладу впевнено працює у ритмі вдосконалення та цілеспрямованого руху вперед, до досягнення нових професійних вершин. Й аби бути актуальними у своїй професії та діяльності, ми посилили співпрацю з роботодавцями.

І нині з упевненістю можу сказати: ми не лише залишилися вірні своїм віковим освітнім традиціям, а й створили плідне підґрунтя для впровадження інновацій і розширення горизонтів різнопланової співпраці.

Шановні випускники! Вірю, що незабаром будемо мати прекрасну можливість зустрітися, адже ми з нетерпінням чекаємо на вас у стінах Уманського національного університету садівництва!

Ректор Олена Непочатенко

 

Error