01.09.2022 4305

Привітання ректора з початком нового навчального року

Шановні університяни!

Знову прийшло 1 вересня – і ми з вами стоїмо на порозі нового навчального року. Яким він буде? Однозначно непростим. Але я вірю в силу нашого спільного духу, у нашу відповідальність і цілеспрямованість.

Кожен з нас знає та розуміє: ми тут, в бекстейджі національної боротьби за волю та незалежність, маємо дбати не лише про сьогодення, а й про майбутнє. Особливо – про інтелектуальну еліту нашої країни. Адже на нас лежить обов’язок зрощення молодого покоління професійних українців у дусі здорового патріотизму та суперництва, здатного критично та прогресивно мислити, відкритого загальнодержавним цінностям і спрямуванню.

Дорогі студенти!

На вашу долю вже випало багато випробувань. Але я впевнена, що вони лише загартували вас, ваш характер і світосприйняття. Я не хочу обтяжувати вас покладанням відповідальності за майбутнє нашої держави. Тому що знаю та вірю: ви, нове покоління українців, з підвищеною національною свідомістю, готові до дій і розвитку особистого та рідної країни. Хочу, щоб ви знали: все, що ми робимо – робимо з думкою про вас і для вас. Заради сьогодення та дня завтрашнього, з думкою про наших Героїв, які боронять державний суверенітет і незалежність, про усіх тих, кого забрала війна, про Україну, яка має посісти гідне місце серед кращих держав світу. Адже ми маємо і будемо кращими!

Вельмишановне товариство! Вітаю всіх з початком нового навчального року та зичу нам міцності духу, ясності думок, непохитності у досягненні мети та рішучості на шляху до цілі. Зичу студентам натхнення та наснаги у підкоренні навчальних горизонтів, науково-педагогічним працівникам – цікавих досліджень й аудиторних занять, співробітникам – і надалі дотримуватися тих пріоритетів діяльності, завдяки яким наш університет і студмістечко залишаються такими комфортними. Міцного здоров’я всім, добробуту та благополуччя. Хай якнайшвидше засяє зоря Перемоги над українськими землями та долями українців!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО