17.11.2021 4806

Привітання ректора з Міжнародним днем студента

Привітання ректора з Міжнародним днем студента
Привітання ректора з Міжнародним днем студента

Шановна молодіжна спільното університету, студенти! Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Ви є частиною великої, щасливої, успішної родини, яка своєю діяльністю майже два століття поспіль пропагує моду на інтелект. І нині День студента є вашим професійним святом, адже ви перебуваєте у когорті тих, хто почав реалізовувати свій потяг до знань, всього нового та незвіданого. Студентський період вашого життя – важливий етап розвитку особистості, початок фахового становлення, час формування світогляду, ідеалів, переконань. І він має знайти своє відображення у подальшому житті.

В Уманському національному університеті садівництва зберігаються та завдяки вам постійно примножуються найкращі традиції вищої школи. А тому черпайте знання невтомно і натхненно, аби по життю не відчувати спрагу за ними, маючи гарний базис, отриманий в Аlma-Mater. І надважливо не розгубити дорогою знань простих і головних істин: завжди бути чуйними до ближніх, відкритими до прогресивних поглядів, палкими добрим серцем і молодими душею. Адже студентський час швидкоплинний, особливий, яскравий і неповторний.

Бажаю вам міцного здоров’я, гармонійного розвитку, миру в державі та в душі, вагомих досягнень, здійснення усіх мрій і задумів! Хай ваше життя буде щасливим, успішним і насиченим позитивними емоціями, всі випробування проходять на одному диханні, а День студента залишається вашим святом назавжди, незалежно від віку!

Ректор  Олена НЕПОЧАТЕНКО