01.09.2021 5389

Привітання ректора з Днем знань та початком нового навчального року

Шановні студенти, викладачі та співробітники університету!

Привітання ректора з Днем знань та початком нового навчального року
Привітання ректора з Днем знань та початком нового навчального року
Вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань! Свято є особливим для всіх нас, адже саме з порогу навчальних закладів починається професійна дорога кожного, а від відповідального ставлення до збагачення знаннями залежить подальша доля кожного з вас і країни в цілому.

Нам всім пощастило писати сторінки історії одного з найстаріших закладів освіти, плекати зерна науки в душах колег і вихованців, бути невід’ємною часточкою становлення професіоналізму молодого покоління, за якими велике та успішне, стабільне та процвітаюче мирне майбутнє нашої держави.

І нині, стоячи на порозі нового навчального року, дякую всім, хто творив історію та традиції Уманського національного університету садівництва: нашим сучасникам – викладачам, студентам, випускникам, які своїми вчинками, досягнення пишуть її зараз для майбутніх поколінь.

Шановні колеги, співробітники! Хай з Днем знань продовжується успішна дорога у справі навчання та виховання, нових звершень на благо Уманського національного університету садівництва! Впевнена, з новими силами, запалом і традиційно незмінним бажанням розвивати нашу молодь вам це неодмінно вдасться!

Дорогі студенти! Бажаю, щоб у цьому навчальному році ви стали на крок ближче до мрії, посилили свій потяг до знань і втілили в життя найсміливіші проєкти! Хай навчальний рік ознаменується радісними подіями, залучаючи до вашого життя справжніх друзів, а гарні врожаї у освітній діяльності стануть для вас першою і надалі звичною винагородою за наполегливу працю.

Здоров’я всім нам, творчих сил і мирного неба для реалізації сміливих амбіцій та активностей в сьогоднішньому початку формування майбутнього!

Ректор Олена Непочатенко