14.09.2020 5293

Привітання ректора з Днем університету

Привітання ректора з Днем університету
Привітання ректора з Днем університету
Шановна університетська спільното!

От уже 176 років поспіль вересень є знаковим місяцем для всіх, чия доля переплелася з нашим закладом вищої освіти. Адже саме друга декада цього осіннього місяця подарувала освітньому простору України навчальний заклад, який зміг вирости від училища садівництва до національного університету, несучи крізь десятиліття високе звання світоча знань. І нині ми віншуємо Уманський національний університет садівництва з його черговою датою заснування.

У день знакової події, перш за все, хочу подякувати усім науково-педагогічним працівникам, співробітникам, студентам. Саме ваша невтомна та натхненна праця, вірність університетським традиціям і прогресивність поглядів створює ту неповторну ауру Уманського НУС, яка приваблює найкращих, стимулює навчальний заклад до розвитку, водночас зберігаючи та примножуючи усталені віками постулати якісної освіти.

Цьогоріч велика університетська родина традиційно поповнилася молодими, амбітними, цілеспрямованими першокурсниками. Впевнена, що ви станете гідними продовжувачами університетських звичаїв, розвиваючи їх у дусі сучасного інтелектуального суспільства.

Шановна університетська родино! Нині ми починаємо новий, 176 навчальний рік. Непростий, неформатний, але переконана – результативний та успішний. Адже ми самі створюємо навколо себе простір, якого прагнемо, а наші цілі відомі та прозорі: наука як світоч майбутнього та навчання як сходинка до успіху. Тож зичу усім міцного здоров’я, терпіння, наполегливості, відкритості новим знанням і впертості у досягненні мети! Хай світлими будуть горизонти життя, а кожен день дарує радість!

Ректор Олена Непочатенко