14.05.2021 5224

Привітання ректора з Днем науки

Привітання ректора з Днем науки
Привітання ректора з Днем науки
Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!

Цього року у світлі травневі дні ми з вами традиційно підводимо підсумки нашої плідної наукової праці та віншуємо кращих серед численної когорти науковців Уманського НУС.

Для кожного з нас День науки є не просто професійним святом – це час своєрідного підведення підсумків, оцінки власних досягнень й окреслення перспектив подальшого розвитку. Це період утвердження у правильності обраного шляху чи, можливо, його перегляд і коригування напряму розвитку. Це момент істини, який змушує серце сильніше битися у ритмі пізнання нового та прагнення до власних відкриттів.

Шановні колеги! Історія нашого навчального закладу сповнена іменами знаних науковців, які вдосконалили своїми досягненнями наше сучасне життя. І нині я впевнена, що ми, сучасники, будемо гідні успіхів наших попередників. Тож нині, у День науки, зичу всім натхненної праці, яка робить суспільство кращим, світлих ідей, що втілюються у ґрунтовних дослідженнях і приносять користь людству, наполегливості у втіленні задумів, для яких пріоритетом є звеличення рідної держави.

Міцного здоров’я вам, благополуччя та достатку родинам, далекоглядних планів і карколомних мрій, що розфарбовують життя оптимістичними барвами! Зі святом!

Ректор Олена Непочатенко