29.12.2021 7350

Привітання ректора випускникам-магістрам

Привітання ректора випускникам-магістрам
Привітання ректора випускникам-магістрам

Шановні випускники-магістри!

Нині завершується черговий знаковий етап вашого життя: ви з успіхом пройшли підсумкову атестацію та впевненою ходою рухаєтеся далі, у світ професійного зростання, кар’єрних злетів і особистих перемог.

Впевнена, що навчання в Уманському національному університеті садівництва назавжди залишиться палким спогадом про веселі студентські роки у ваших серцях. А наразі кожен з вас має унікальну можливість розпочати життя з чистого аркуша і, спираючись на здобуті знання та власні амбіції, стати творцем своєї долі. А для цього будьте відважними та рішучими, постійно навчайтеся та дбайте про оновлення професійних знань, користуйтеся набутим інтелектуальним багажем з користю і головне – не втрачайте людяності та життєвого оптимізму, мудрості та розважливості.

Дорогі наші випускники! Ви – гордість навчального закладу, люди, від яких залежить майбутнє нашої держави. Тож хай ваша дорога життя буде легкою та цікавою, сповненою захоплюючих пригод, неймовірних відкриттів і неперевершених звершень. Хай особисті надбання та скарби душі – доброта, щирість, совість – допоможуть впевнено досягати нових вершин. Натхнення вам, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

 

Ректор  Олена НЕПОЧАТЕНКО