15.09.2019 4576

Привітання ректора Уманського НУС Олени Непочатенко із професійним святом працівників лісового господарства

Привітання ректора Уманського НУС  Олени Непочатенко із професійним святом працівників лісового господарства
Привітання ректора Уманського НУС Олени Непочатенко із професійним святом працівників лісового господарства
Ліс – це легені нашої планети, наше натхнення і розрада. І тому щорічно у третю неділю вересня вся Україна відзначає День працівників лісового господарства, вшановуючи людей, які не лише переймаються проблемою збереження зеленого багатства країни, а й своїми руками поновлюють, розширюють і зберігають лісові насадження.

Уманський НУС здавна відомий своїм прагненням до покращення екологічного становища регіону. А відколи в навчальному закладі функціонує факультет лісового і садово-паркового господарства, університет став ще й активним учасником регіональних програм озеленення та налагодив тісну співпрацю з лісовими господарствами Черкаської та суміжних областей. Студенти ж і викладачі факультету проводять фундаментальні наукові дослідження та розробляють нові технології з покращення лісових масивів, впроваджуючи їх в подальшому у навчальний процес і виробництво.

Бажаю науково-педагогічним працівникам та студентам факультету лісового і садово-паркового господарства, а також усім, хто зберігає і примножує лісове багатство нашої держави міцного здоров’я, натхнення, терплячості та наснаги у такій нелегкій справі покращення екологічного стану рідної землі.