06.12.2021 5976

Привітання ректора із Днем Збройних Сил України

Привітання ректора із Днем Збройних Сил України
Привітання ректора із Днем Збройних Сил України

6 грудня 30 років тому у незалежної України з’явилися власні Збройні сили. А з 1993 року ми, українці, віншуємо у цей день тих, хто стоїть на сторожі нашого суверенітету та захисту кожного з нас.

Це свято нерозривно пов'язане з кожним із нас, однак саме ви урочисто та зі всією відповідальністю присягнули на вірність своїй Вітчизні. І вірні своїй обіцянці, втілюючи її в життя своєю працею, служінням українському народу не лише на вогняних рубежах і кордонах, а й відстоюючи національну гідність і свободу, виховуючи нові покоління у дусі патріотизму, ставлячись відповідально самі до себе й до оточуючого нас світу. Ви щодня ризикуєте своїм життям, оберігаючи спокійний сон і звичний перебіг життя українців, стримуючи неправомірні зазіхання на суверенітет  територіальну цілісність нашої держави..

І нині від усього колективу навчального закладу я дякую нашим захисникам і захисницям, тим, для кого слова «захищати» й «оберігати» стали сенсом життя. Зі святом вас! Хай легкими та спокійними будуть ваші будні та свята, впевненою та чіткою хода до намічених цілей і мирним небо над головою!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО