13.07.2017 6124

Природничі професії – це престижно!

Україна – аграрна країна, яка динамічно розвивається і займає провідні місця у світовому рейтингу по експорту продукції сільськогосподарського виробництва. А тому цілком логічно, що природничі професії набувають все більшої популярності та престижу не лише на теренах нашої країни, а й за кордоном.

Висока затребуваність фахівців даного спрямування в Україні підтверджується і рішенням Кабінету Міністрів України щодо збільшення обсягу державного замовлення на 2017 рік на підготовку молодших спеціалістів, бакалаврів, магістрів низки спеціальностей, зокрема – «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Лісове господарство».

Природничі професії – це престижно!
Природничі професії – це престижно!

Тож всіх абітурієнтів, які прагнуть у майбутньому отримати престижну роботу, відчувають потяг до природи і всім серцем розуміють романтику і відповідальність людини, яка своїми руками виплекує з маленької рослини  надбання нації, запрошуємо на навчання до Уманського національного університету садівництва на спеціальності «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Лісове господарство»!