10.10.2017 4806

Посміхаймося, бо це окриляє!

Приємною несподіванкою розпочався ранок 10 жовтня в Уманському національному університеті садівництва. Коридорами навчального та адміністративного корпусів весело мандрували переодягнені в костюми звірят студенти. Дана весела акція була зініційована студентською радою та самими студентами - учасниками дійства.

Передувало даній задумці свято – День посмішки. Група студентів факультету менеджменту в особі Ангеліни, Сергія, Інни та Кіріла вітали всіх зустрічних сьогодні в навчальному закладі, даруючи, цукерку з побажанням та посмішку. Одне з побажань було цікавим та влучним: «Веселість – це видатна риса людини».

Посміхаймося, бо це окриляє!
Посміхаймося, бо це окриляє!
Посміхаймося, бо це окриляє!
Посміхаймося, бо це окриляє!

Настрій оточуючих стрімко підіймався вгору, не дивлячись на осінню прохолоду, люди сяяли посмішками, а від таких побажань хотілося працювати енергійніше та продуктивніше!

Не даремно вважається, що саме в Уманському національному університеті навчаються ініціативні та творчі студенти, адже й освітній процес в університеті інтегровано до європейських стандартів освіти.

Гарне, добре свято, ініціативні та креативні у нас вихованці. Тож хай цей день залишить по собі гарну та щиру посмішку, як на устах, так і в серці кожного. А свято – стане гарною традицією в навчальному закладі. Посміхайтесь, шановні, з святом вас!

Прес-центр Уманського НУС