28.12.2020 4810

Поповнення когорти меценатів Уманського НУС

Особливо почесним в усіх країнах світу є допомога випускників закладам вищої освіти, які стали їхньою Alma Mater. Дана традиція започатковується і в Уманському національному університеті садівництва, і це є надзвичайно приємно та правильно.

Наприкінці поточного року долучилися до руху спонсорів і меценатів рідного закладу освіти випускники – Ігор Новицький, директор ТОВ «ОСК» та засновник ТОВ «Мовер Міл» Володимир Мовчан, які подарували університету посудомийну машину для потреб їдальні. Даний презент стане гарним доповненням до освоєння практичних навичок студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які проходять виробничу практику на базі університетської їдальні.

Поповнення когорти меценатів Уманського НУС
Поповнення когорти меценатів Уманського НУС

Загалом варто зазначити, що 2020 рік був багатим на приємні подарунки для Уманського НУС. Зокрема, трактор John Deere та автомобіль Volkswagen Caravelle презентував Уманському НУС Леонід Яковишин, а гідромотор та насос подарували АТ «Торговий дім» Гідросила»

Щиро дякуємо всім меценатам, які турбуються про майбутнє аграрної сфери, даючи можливість навчальному закладу та здобувачам  вищої освіти працювати на сучасних машинах і агрегатах.

Пресцентр Уманського НУС