03.06.2020 4914

Подяка від ректора Олени Непочатенко

Шановні колеги, друзі!

Подяка від ректора Олени Непочатенко
Подяка від ректора Олени Непочатенко
Дякую всім за приємні слова привітань і щирі побажання, за довіру та прихильність! Ви мої наставники та джерело натхнення. Спільними зусиллями, у ритмі єдності думок ми визначили дороговказ, по якому разом крокуємо у майбуття.

Пишаюся тим, що на даний час нам вдалося створити в Уманському національному університеті садівництва простір, де ефективно взаємодіють талановиті студенти та викладачі, сповідують корпоративні та загальнолюдські цінності, а також забезпечуються умови, сприятливі для навчання, праці та гармонійного розвитку особистості. Ми і надалі зосередимо зусилля на реалізації стратегічної концепції розвитку університету, залишаючись вірними традиціям і відкритими до інновацій!

Існуюча гармонія взаємин спільноти університету та колективів відокремлених структурних підрозділів, їхня потужна підтримка та довіра, висловлені мені під час виборів, – це та рушійна сила, яка стимулюватиме не лише мене, а й кожного на плідну працю заради плідного й ефективного розвитку нашого навчального закладу.

Зичу всім успіху, добра, нових звершень і досягнень!

Ректор Олена Непочатенко