20.06.2019 4572

Перший в Україні «Курс практичної гостинності» для викладачів закладів вищої освіти

Розвиток молодого покоління – один з найважливіших напрямів соціальної відповідальності компанії Hilton. «Курс практичної гостинності» у готелі Hilton Kyiv – одному з найкращих готелів на теренах України – дозволяє забезпечити зв'язок між теорією та практикою гостинності, покращити зміст викладання дисциплін із використанням практичних кейсів, сформувати реальні компетентності майбутнього фахівця сфери туризму.

З 10 по14 червня завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва професор Транченко Людмила пройшла «Курс практичної гоcтинності» у компанії Hilton. Для участі у ньому були відібрані представники кращих закладів вищої освіти України, серед яких і Уманський НУС, зокрема – кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

Перший в Україні «Курс практичної гостинності» для викладачів закладів вищої освіти
Перший в Україні «Курс практичної гостинності» для викладачів закладів вищої освіти

«Курс практичної гостинності» включав у себе найефективніші програми теоретичного та практичного навчання для викладачів, кожен з яких став учасником глобальної ініціативи зі зміцнення професійної співпраці між бізнесом та освітою, а найголовніше – розвитку студентів.

Цінність курсу практичної гостинності готелю Hilton Kyiv полягає у:

– можливості проходження практики в операційних департаментах готелю: Housekeeping, Food&Beverage, Front Office, Conference&Event Operations, Engineering, Kitchen;

– участі у внутрішніх процесах обслуговування гостей міжнародної готельної мережі Hilton;

– отриманні цінних знаннь у практикуючих менеджерів готельної справи;

– долученні до групових дискусій і практичних завдань за участю колег з інших ЗВО України;

– отриманні відповідей на питання з управління процесами у готельному бізнесі, що не висвітлюються у мережі інтернет чи у літературі, у професіоналів своєї справи;

– безпосередньому знайомстві з гостинною командою готелю Hilton Kyiv.

– отриманні Сертифікату з Курсу «Практичної Гостинності» Hilton Kyiv.

Стажування без відриву від виробництва в службах готельного комплексу дало змогу отримати необхідні навички у вирішенні практичних ситуацій, що наразі виникають у керівників підрозділів і генерального менеджменту. Отримані знання та навички планується використати під час викладання дисциплін «Інноваційні технології у готельному господарстві».

Хочеться висловити особливу вдячність за отриманий позитивний досвід щодо розвитку та діяльності готельних мереж Інні Князевій, Антоніні Форостяній, організаторам і модераторам стажування.  

За результатами стажування Людмила Транченко розробила та презентувала індивідуальний проект на тему «Інноваційні та мотиваційні методи управління персоналом на прикладі Hilton Kyiv», який переконливо доводить необхідність постійного підвищення кваліфікації і цінність таких практичних курсів (тренінгів) і перспективність консенсусу й обміну досвідом між фахівцями висококатегорійного готелю та провідними викладачами профільних кафедр університету.

Перший в Україні «Курс практичної гостинності» для викладачів закладів вищої освіти
Перший в Україні «Курс практичної гостинності» для викладачів закладів вищої освіти

На церемонії вручення сертифікатів Людмила Транченко отримала сертифікат про проходження «Курсу практичної гостинності» у компанії Hilton.

Людмила Транченко, доктор економічних наук, професор,

завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Уманського НУС