31.12.2021 5208

Перегортаючи 177 сторінку історії університету…

Перегортаючи 177 сторінку історії університету…
Перегортаючи 177 сторінку історії університету…

Багатолітня історія Уманського національного університету садівництва поповнилася ще одним роком. Він був багатогранним: щасливим і сумним, прогресивним і традиційним, болючим і радісним… Ми разом щиро раділи нашим спільним здобуткам і досягненням кожного особисто, журилися та сумували за колегами, які відійшли у вічність, залишивши яскравий слід в історії навчального закладу; були єдиним цілим, підтримували один одного, дарували тепло, серце, душу – і від цього збагачувалися духовно та черпали енергію для праці.

Усі події року, що минає, ще більше згуртували університетську родину, а численні надбання та напрацювання неодмінно стануть початком нових звершень і досягнень у найближчому майбутньому. Адже колектив Уманського НУС натхненно та відповідально працював як в офлайн, так і в онлайн режимі, проводив наукові зустрічі та навчальні заняття на платформі ZOOM і в системі Moodle, вдосконалював наукову та науково-технічну діяльність. Активно функціонували й осередки студентського самоврядування, генеруючи нові ідеї і постійно покращуючи результати своєї праці.

Останній день 2021 року – 31 грудня – дає нам можливість проаналізувати 177 сторінку життя Аграрного Кембриджу України, нашої спільної Alma Mater. І ми неодмінно маємо засвідчити, що сьогодні є кращою версією себе самих, а університет – сучасним і прогресивним навчальним закладом, відкритим до змін. А оскільки останній день року є одним з найцікавіших, адже дарує передчуття свята, то ми щиро очікуємо нових можливостей, доленосних і яскравих, які стануть поштовхом для нових мрій і сподівань.

З прийдешнім нас, університетська родино! Хай рік минулий стане міцним фундаментом завтрашнього щасливого майбутнього для всіх, хто пов’язав своє життя чи мав щасливу зустріч з Уманським національним університетом садівництва! Щастя, здоров’я, благих вістей і гармонії вам у кожному дні, успіхів, здобутків кар’єрного зростання!

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування