21.12.2020 4912

Перед освіченими відкривається світ

Мати глибокі знання хочуть мільярди людей, а здобувати знання можуть не всі. Проте даний вислів не стосується активних і допитливих студентів Уманського національного університету садівництва, адже нині у навчальному закладі підійшла до завершення здача випускних кваліфікаційних робіт, які засвідчили результат майже шести років навчання та продемонстрували не лише підготовленість здобувачів вищої освіти до самостійної роботи в сучасних умовах, а й професійну компетентність випускників в цілому.

Випускна кваліфікаційна робота – це самостійне кваліфікаційне навчально-наукове дослідження здобувача вищої освіти, яке виконується на завершальному етапі навчання в університеті для отримання освітнього ступеня «магістр». Метою кваліфікаційної роботи є систематизація, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності, розвиток навичок самостійної роботи, оволодіння методикою дослідження та проведення експерименту при розв’язуванні проблем і питань, які є актуальними для роботи.

Колектив університету, висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, вітають випускників з успішним завершенням захисту кваліфікаційних робіт! Цьогоріч робота над кваліфікаційними дослідженнями тривала в досить незвичних умовах жорсткого й адаптивного карантину, який, за отриманими результатами, позитивно вплинув на хід здачі робіт та їх якість, актуальність та оригінальність.

Шановні випускники! Дякуємо вам за наполегливу працю й активну позицію в науково-практичних і творчих справах університету! Зичимо, щоб знання, які ви отримали за роки навчання, зростять для вас солодкі плоди подальшого успішного, процвітаючого життя на благо ваших родин та мирної, квітучої України!

Пресцентр Уманського НУС