27.06.2020 4988

Очікуємо на зустріч!

Очікуємо на зустріч!
Очікуємо на зустріч!

Зустріч випускників – це завжди довгоочікувана подія в Уманському національному університеті садівництва. А для колишніх студентів навчального закладу цей день є своєрідною машиною часу, порталом у щасливу молодість, на побачення з якою вони щороку поспішають з нетерпінням.

Традиційна зустріч випускників нашого навчального закладу завжди проходить у жвавій емоційній атмосфері. Тут, у стінах улюбленої Alma Mater, стираються роки та кордони, душа співає від радісних зустрічей, тривалих дружніх бесід, запаморочливих спогадів.

Щороку найчисельнішою когортою серед гостей навчального закладу є найстарші його випускники. Адже вони вже пізнали життя, знають ціну справжній дружбі і не втомлюються наголошувати, що такі зустрічі та спілкування – найвища цінність для людини, її життєдайне джерело енергії.

Очікуємо на зустріч!
Очікуємо на зустріч!

Цьогоріч, на жаль, випускники нашого закладу вищої освіти не мають можливості потиснути один одному руки, обійнятися, прогулятися коридорами знайомих і обожнюваних корпусів, обговорити у тісному колі однокурсників усі перипетії долі. Однак на допомогу приходять сучасні технічні засоби та технологій, які, все ж дають можливість зустрітися віртуально. Але ми віримо, що вже наступного року наша зустріч пройде у звичному форматі.

Пропонуємо переглянути відео-презентації про освітній процес та студентське життя за посиланням https://www.youtube.com/user/UmanNUH/videos

 

Шановні випускники! Ми надзвичайно шкодуємо, що не зможемо вас побачити, порадіти вашим успіхам і надихнути на подальші звершення. Але хочемо, щоб ви знали: двері навчального закладу, як і наші серця, відкриті для вас!